Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

VAAR GARANTIE

Niet gevaren? dan ontvang je het geld terug!

BESTE PRIJS

Wij hebben gegarandeerd laagste prijzen

VERZEKERING

Volledig gedekt varen met onze schippers

Familie uitje

Het meest spectaculaire uitje voor de familie kan nu bij Speedboot Varen. U kunt kiezen uit al samengestelde arrangementen zoals City by night tour, RIB Rally race, Harbour tour, Morning Dawn, Dropping of Partyboot. Maar wij bieden ook de optie om u zelf een arrangement samen te stellen, om uw familie uitje tot een groot succes te maken. Een hapje en drankje of een barbecue? Speedboot varen maakt het allemaal mogelijk! Voor grote en kleine groepen hebben wij een ruim aanbod van boten die wij kunnen inzetten tot aan wel 300 personen om u de ervaring van uw leven samen met uw familieleden te laten beleven.

[bookly-form category_id=”2″ show_number_of_persons=”1″ hide=”locations,staff_members,week_days,time_range”]

Andere diensten

Beoordelingen

    review rating 4  Bedankt voor de ervaring Remco! Onze kinderen vonden het geweldig! We komen in de zomer met onze vrienden nog een keertje terug!

    thumb Mark Hasselaar

      Met de zenuwen in de benen toch aan boord van de powerboat gestapt. Eerst rustig door de haven en met iets meer snelheid open zee op, waar Remco de schipper het gas verder opengooide, op hoge snelheid over t water scheerde en scherpe bochten maakte,...Meer

    thumb KarenV2402
    4/20/2019

Voor professionals