Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

VAAR GARANTIE

Niet gevaren? dan ontvang je het geld terug!

BESTE PRIJS

Wij hebben gegarandeerd laagste prijzen

VERZEKERING

Volledig gedekt varen met onze schippers

Familie uitje

Het meest spectaculaire uitje voor de familie kan nu bij Speedboot Varen. U kunt kiezen uit al samengestelde arrangementen zoals City by night tour, RIB Rally race, Harbour tour, Morning Dawn, Dropping of Partyboot. Maar wij bieden ook de optie om u zelf een arrangement samen te stellen, om uw familie uitje tot een groot succes te maken. Een hapje en drankje of een barbecue? Speedboot varen maakt het allemaal mogelijk! Voor grote en kleine groepen hebben wij een ruim aanbod van boten die wij kunnen inzetten tot aan wel 300 personen om u de ervaring van uw leven samen met uw familieleden te laten beleven.

[bookly-form category_id=”2″ show_number_of_persons=”1″ hide=”locations,staff_members,week_days,time_range”]

Andere diensten

Beoordelingen

    review rating 5  One of the coolest experiences I've ever had! This boat went crazy fast, had the feeling I was flying most of the time because of the waves. BEST EVER.

    thumb tim ebbeler

      Wat een geweldige ervaring om met +/- 100 over het water te gaan, Van te voren een lekker bakkie koffie gedaan totdat het tijd was om naar de boot te gaan. Remco is een vriendelijke schipper die duidelijk weet hoe je een powerboat experience kan...Meer

    thumb kouwe-arie
    8/13/2017

Voor professionals