Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

Dedicated
to the
extreme

NEED A RUSH?

VAAR GARANTIE

Niet gevaren? dan ontvang je het geld terug!

BESTE PRIJS

Wij hebben gegarandeerd laagste prijzen

VERZEKERING

Volledig gedekt varen met onze schippers

VRIJGEZELLENUITJE

Opzoek naar een vrijgezellenfeest onderdeel? Dan hebben wij van GoFast iets voor jou en je vrienden of vriendinnen! gegarandeerd succes! Knal over het water met snelheden van wel 100km/h, spring door en over de golven van de Noordzee voorbij het strand en de pier! RIB varen is een perfecte aanvulling op een vrijgezellenfeest en voor de mensen die zoeken naar een echte uitdaging. Jullie krijgen vooraf briefing, reddingsvest en regenpak van onze schipper, hierna is het tijd om aan je vrijgezellenfeestje op het water te beginnen! Het is mogelijk om bij Gofast Scheveningen extra arrangementen te nemen om zo het vrijgezellenuitje tot een succes te maken en de gehele dag een spectaculair programma te hebben.

[bookly-form category_id=”3″ service_id=”7″ show_number_of_persons=”1″ hide=”locations,staff_members,week_days,time_range”]

Andere diensten

Beoordelingen

    review rating 5  Leuk uitje!

    thumb jannes Klomp

      Ik ben blij dat de kinderen ook mee mochten 6&7 jaar. ze vonden het echt gaaf.ging echt hard. tip: breng een (goedkope)zonnebril als je gevoelige ogen hebt voor wind.

    thumb info G
    4/23/2019

Voor professionals